Εργα «στο κόκκινο» η Αθήνα σε αγωνία

Εργα «στο κόκκινο» η Αθήνα σε αγωνία

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανησυχίες διατυπώνονται πλέον εδώ και στο εξωτερικό για την έγκαιρη παράδοση των ολυμπιακών έργων, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων. H ίδια η πρόεδρος του «Αθήνα 2004» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, μιλώντας στην «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν», μεταδίδει την ανησυχία της. Στο ερώτημα για τις πολλές καθυστερήσεις των έργων και τους κινδύνους που απορρέουν από τα ασφυκτικά πια χρονοδιαγράμματα, απαντά πως «το ζήτημα δεν είναι αν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, αλλά αν θα έχουν ολοκληρωθεί και δοκιμασθεί έως την έναρξη των Αγώνων».

Αλλωστε, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι έργα όπως η μαραθώνιος διαδρομή, ο προαστιακός, το τράμ και κυρίως η μετασκευή του Ολυμπιακού Σταδίου με το επιβλητικό στέγαστρο Καλατράβα κινδυνεύουν και η παράδοσή τους, ακόμη και σημαντικά υποβαθμισμένη σε σχέση με τα αρχικά σχέδια, θα είναι οριακή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα απρόοπτα που πιθανώς θα κρύβουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή