Πελαγοδρομούν τα ντιμπέιτ…

Πελαγοδρομούν τα ντιμπέιτ…

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία τηλεοπτική αναμέτρηση των κ. Γ. Παπανδρέου και K. Καραμανλή, φαίνεται ότι θα καταλήξουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εντός των προσεχών ωρών.

Χθες δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε στην πρόταση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Θ. Ρουσόπουλου, που προέβλεπε οι θεματικές ενότητες των συζητήσεων να είναι οικονομία και ανάπτυξη, παιδεία και απασχόληση, υγεία και πρόνοια, εξωτερική πολιτική και δημόσια διοίκηση και επιπλέον να υποβάλλονται και ελεύθερες ερωτήσεις, ενώ οι δημοσιογράφοι να έχουν το δικαίωμα να επανέλθουν στο ίδιο θέμα, εάν κρίνουν ότι δεν έλαβαν επαρκή απάντηση.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. N. Αθανασάκης τόνισε, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ότι «εφόσον υπάρξει συμφωνία, η πρώτη πιθανή ημερομηνία για τη διενέρεια debate είναι η προσεχής Πέμπτη, με δεδομένο ότι η ερχόμενη εβδομάδα, περιλαμβάνει και champions league».

Εν τω μεταξύ τη δυνατότητα να αναπτυχθούν τα επιχειρήματα των μικρών κομμάτων για τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις, δίνει ο υπουργός Εσωτερικών κ. N. Αλιβιζάτος, με τη σύγκλιση σήμερα της διακομματικής επιτροπής, μετά σχετικό αίτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥκ. N. Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Αλιβιζάτος σημείωσε ότι υπάρχει ήδη καταρχήν απόφαση της διακομματικής, ωστόσο δήλωσε ότι πρέπει να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα σύγκλισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή