O N. Κωνσταντόπουλος στο Πέραμα

O N. Κωνσταντόπουλος στο Πέραμα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εργατικά ατυχήματα, η ασφάλεια και η ζωή των εργαζομένων δεν είναι υπόθεση προεκλογικού ποσοστού. Τα ατυχήματα μειώνονται όταν ενεργοποιούνται οι υπηρεσίες προστασίας των εργαζομένων και η ανεργία αντιμετωπίζεται όταν προσφέρεται δουλειά στους πολίτες», τόνισε χθες ο πρόεδρος του ΣΥκαι επικεφαλής του συνδυασμού «Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς» κ. N. Κωνσταντόπουλος, σχολιάζοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Γ. Παπανδρέου για μείωση της ανεργίας και των εργατικών ατυχημάτων.

Στη Ζώνη

Με αφορμή την επίσκεψή του στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε πως «στη Ζώνη του Περάματος οι πολιτικές που εφαρμόζονται έχουν μετατρέψει το δικαίωμα στη ζωή και στην εργασία σε part time παροχή». O πρόεδρος του ΣΥανέφερε ότι «θα έπρεπε και θα μπορούσε -και εμείς το ζητάμε- να υπάρχει συνήγορος της εργασίας υπέρ των εργαζομένων, για να μην αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ένα καθεστώς μισής δημοκρατίας, αφημένοι στην εκμετάλλευση και στη διακινδύνευση». Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Για να αντιμετωπιστεί η ανεργία εδώ χρειάζεται μια σαφής πολιτική: αναζωογόνηση, στήριξη, ανάπτυξη της Ζώνης και όχι εγκατάλειψή της, να στηριχθούν οι μακροχρόνια άνεργοι κι εκείνοι που είναι να βγουν στη σύνταξη, να υπάρξει στη Ζώνη καθεστώς αναγνωρισμένο Ναυπηγοεπισκευαστικής και Ναυπηγικής Ζώνης». Σήμερα ο κ. Κωνσταντόπουλος θα περιοδεύσει στην Ημαθία και αύριο θα επισκεφθεί τη Δράμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή