Τυχοδιωκτισμό της «Πράσινης Δεξιάς» καταγγέλλει ο Τσοβόλας

Τυχοδιωκτισμό της «Πράσινης Δεξιάς» καταγγέλλει ο Τσοβόλας

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην αγωνία της να κερδίσει τις εκλογές υπερφαλαγγίζει τώρα ακόμη και τη Ν.Δ. από τα δεξιά, απαιτώντας ψήφο για να μην έρθει η δεξιά της Ν.Δ. Ψήφο δηλαδή στον τυχοδιωκτισμό, τον αμοραλισμό, την αδιαφάνεια και την Πράσινη δεξιά». Τα παραπάνω τόνισε χθες στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ κ. Δ. Τσοβόλας, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι πολίτες θα στείλουν το κόμμα του δυνατό στη Βουλή, γιατί «θα εκτιμήσουν την πολιτική συνέπεια, την αγωνιστικότητα και το ότι δεν ενσωματώθηκε αλλά έκανε κατάθεση ψυχής».

Ο κ. Τσοβόλας αναρωτήθηκε «με τι καρδιά θα ψηφίσουν σήμερα τους κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο και τους διώκτες του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Ανδρουλάκη και την κ. Δαμανάκη, όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και κάποτε βίωσαν το όραμα και τον ενθουσιασμό της Αλλαγής» και πρόσθεσε πως η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος υιοθετεί ένα μοντέλο κατά το οποίο «όλοι πια μπορούν να συνυπάρχουν, δεξιοί, αριστεροί, απολιτικοί, όλοι γενικά». Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του κ. Τσοβόλα -όταν ρωτήθηκε για τις κατά καιρούς προσχωρήσεις στελεχών του κόμματός του στο ΠΑΣΟΚ- για εκμαυλισμό συνειδήσεων με χρήματα του ελληνικού λαού. O πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ δεν προχώρησε σε περαιτέρω αποκαλύψεις, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις, χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα ως πολιτικό. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι διαθέτει έγγραφα που το αποκαλύπτουν αυτό, και αν προκληθεί από τους καταγγελλόμενους θα ανοίξει τα χαρτιά του.

Προανάκριση

Εν τω μεταξύ ο κ. Τσοβόλας έδωσε χθες συμπληρωματικά στοιχεία στην 5η πταισματοδίκη, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργείται μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών δημοσκοπήσεων. Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του πηγάζουν, όπως είπε, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και δεν χωρούν αμφισβήτησης. Τόνισε, μάλιστα, ότι η ανισότητα στην τηλεοπτική προβολή των μικρών κομμάτων καταδεικνύει πως το πρόβλημα αφορά την ίδια τη δημοκρατία, η οποία πρέπει να αποκατασταθεί και στο τηλεοπτικό πεδίο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε υποβάλει μήνυση για παράβαση καθήκοντος σε βάρος τηλεοπτικών σταθμών και για απάτη σε βάρος εταιρειών δημοσκοπήσεων, κάνοντας λόγο για στημένες έρευνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή