Σκευωρίες παντού βλέπει ο κ. Κόκκαλης

Σκευωρίες παντού βλέπει ο κ. Κόκκαλης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την προχθεσινή νέα κακουργηματική δίωξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά και για κατοχή του, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες στρέφεται κατά «κάποιων εισαγγελέων», προειδοποιεί «σκευωρούς» ότι θα δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη και ανακαλύπτει ότι «ένα ιδιότυπο πογκρόμ» εξελίσσεται εις βάρος του. Χωρίς να κατονομάζει, ο κ. Κόκκαλης ανακαλύπτει ότι τον καταδιώκει «ένα κύκλωμα παρασιτισμού, διαπλοκής, μίζας και προϊόν της πλέον παρωχημένης και διεφθαρμένης αντίληψης για την επιχειρηματικότητα».

Επιτίθεται προσωπικά κατά του εισαγγελέα Εφετών κ. A. Μύτη, που άσκησε τη δίωξη, χαρακτηρίζοντάς την «αιφνίδια», «πέραν κάθε ορίου δικονομικής και νομικής λογικής» και εκφράζει κατάπληξη για τις διασυνδέσεις της κατηγορίας του ξεπλύματος και της κατοχής βρώμικου χρήματος από το εμπόριο όπλων, που έκαναν εταιρείες της ΣΤΑΖΙ. Ακολούθως ακυρώνει την κατάπληξή του, καθώς δηλώνει ότι γνωρίζει πως ο κ. Μύτης ερευνούσε τις δραστηριότητές του, αναζητώντας στοιχεία και από αρμόδιες γερμανικές αρχές. Τέλος, επικαλούμενος ο κ. Κόκκαλης την «ευαίσθητη χρονική συγκυρία», υποστηρίζει ότι ο κ. Μύτης ή δεν αντελήφθη τη βαρύτητα του επίσημου εγγράφου, κάτι που όπως υποστηρίζει «θέτει εν αμφιβόλω τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του λειτουργήματός του» ή «παγιδεύτηκε ακουσίως από το γνωστό κύκλωμα»…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή