Τα πρώτα σχόλια μετά τη συζήτηση

Τα πρώτα σχόλια μετά τη συζήτηση

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανευρη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου τη συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών με τον τρόπο που διεξήχθη, μιλώντας στην «K» και το Μέγκα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού ντιμπέιτ. O κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε θετικός στη διεξαγωγή ενός ακόμη τηλεοπτικού διαλόγου με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών την επόμενη εβδομάδα, με δυνατότητα απευθείας ερωτήσεων ο ένας προς τον άλλον, αποκλείοντας ωστόσο κατηγορηματικά μία «μονομαχία» του με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. K. Καραμανλή. Εξερχόμενος του ραδιομεγάρου της EPT, ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι προσέλκυσε τους αναποφάσιστους.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. K. Καραμανλής, από την πλευρά του, τόνισε ότι ο διάλογος μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος δυνατός, ότι το κόμμα του είχε προτείνει ένα άλλο πλαίσιο που απορρίφθηκε και ενέμεινε στη θέση του για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ του ίδιου και του κ. Παπανδρέου. Νέα συζήτηση μεταξύ και των πέντε αρχηγών ζήτησε ο κ. Κωνσταντόπουλος, ενώ οι ηγέτες του KKE και του ΔΗΚΚΙ εξέφρασαν την άποψη ότι οι πολίτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή