Πώς θα εμφανισθούν οι αρχηγοί στη ΔΕΘ

Πώς θα εμφανισθούν οι αρχηγοί στη ΔΕΘ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να παγιώσει την εικόνα του ως «μεταρρυθμιστή της πολιτικής ζωής» θα επιδιώξει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την ομιλία του στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης. O πρωθυπουργός είναι ενισχυμένος από τις αισιόδοξες προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου αλλά και από τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που καταδεικνύουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών υποδέχεται ως απολύτως αναγκαίες τις τομές και ρήξεις της κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό ο κ. Καραμανλής προτίθεται να εγγυηθεί προσωπικά την αδιατάρακτη συνέχιση των προσπαθειών για δημοσιονομική εξυγίανση με πολιορκητικό κριό τις μεταρρυθμίσεις.

Στους αντίποδες, το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στην προσωποποίηση της κριτικής του προς τον πρωθυπουργό, με στόχο να αποδομήσει το μεταρρυθμιστικό προφίλ που οικοδομεί ο κ. Καραμανλής. Στη λογική αυτή, οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη προτείνουν στον κ. Γιώργο Παπανδρέου επιστροφή στη «συνταγή» της περασμένης άνοιξης, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε συστηματική και συχνή παρουσία στα μείζονα πολιτικά γεγονότα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή