Αποκέντρωση και στις ληστείες;

Αποκέντρωση και στις ληστείες;

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Το ενδεχόμενο οι τρεις δράστες της ληστείας που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Πάτρας να είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχουν «χτυπήσει» διάφορα κοσμηματοπωλεία της Αθήνας, εξετάζουν προσεκτικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Μάλιστα, λίγο μετά τη ληστεία, αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης προσήγαγαν στην Ασφάλεια ένα άτομο το οποίο έως αργά χθες εξεταζόταν.

Η ληστεία έγινε στις 11.15 στο κοσμηματοπωλείο του Δ. Ξένου, που βρίσκεται επί της οδού Κορίνθου στην «καρδιά» του εμπορικού κέντρου της Πάτρας, και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Οι δράστες, φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλα, εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο.

Ο ένας πλησίασε τον υπάλληλο και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησε. Οι άλλοι δύο περίμεναν κοντά στην πόρτα και παρακολουθούσαν την κίνηση στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο. Χωρίς να χάσει στιγμή ο ένοπλος άρπαξε από τις προθήκες διάφορες κασετίνες με ρολόγια, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι αγγίζει τα 120.000 ευρώ. Στη συνέχεια και οι τρεις δράστες βγήκαν από το κατάστημα και άρχισαν να απομακρύνονται πεζή. Ιδιοκτήτες γειτονικών καταστημάτων, που αντελήφθησαν τι συνέβη, άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες, αλλά γρήγορα τους έχασαν. Ταυτόχρονα, περιπολικά της Αμεσης Δράσης και της Ασφάλειας καθώς και άνδρες της ομάδας «Ζ» πραγματοποιούσαν έρευνες στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό των ληστών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή