Σε σύγκρουση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. εν όψει της ΔΕΘ

Σε σύγκρουση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. εν όψει της ΔΕΘ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξύνεται, εντός και εκτός Βουλής, η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ, λίγες ημέρες πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ. O υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης επιτέθηκε χθες σε τρία διαφορετικά «μέτωπα» κατά του ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις του υποστήριξε πως υφίσταται κρίση ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες κατά την ανάθεση των μεγάλων έργων την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη και άφησε να εννοηθεί πως η «διαρροή» της εισήγησης για την αύξηση των αντικειμενικών αξιών προέρχεται από υπάλληλο προσκείμενο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε σε «υψηλούς τόνους» στην κυβερνητική επίθεση. H Χαριλάου Τρικούπη ανέφερε πως, πλέον, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση απεργάζεται σενάρια αποσταθεροποίησης του κ. Γ. Παπανδρέου. Επίσης, διά της κ. Βάσως Παπανδρέου υποστήριξε ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης τελεί υπό κατάρρευση.

Οι αντικειμενικές

Σταδιακά, στα επόμενα τρία χρόνια θα πραγματοποιηθεί η αύξηση των αντικειμενικών τιμών ακινήτων, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης. Στόχος μας, πρόσθεσε, είναι να εξυγιανθεί ο κλάδος της οικοδομής και να αντιμετωπισθεί η φοροδιαφυγή, χωρίς αναστάτωση της οικονομίας και των πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή