Με Μπους, Ανάν ο K. Καραμανλής

Με Μπους, Ανάν ο K. Καραμανλής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα συναντήσεων στη Νέα Υόρκη, καθώς και τον χαρακτήρα των ελληνικών παρεμβάσεων κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής για τη μεταρρύθμιση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, εξετάστηκαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο πρωθυπουργός κ. K. Καραμανλής, μία ημέρα πριν από την αναχώρησή του για την έδρα του OHE, συζήτησε πτυχές του θέματος με τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας κ. Π. Μολυβιάτη, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα, με το ίδιο αντικείμενο είχε συνάντηση με τον κ. N. Κωνσταντόπουλο έπειτα από αίτημα του πρώην προέδρου του Συνασπισμού.

Οπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, ο κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός χώρας που είναι αυτήν την περίοδο μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, θα συμμετάσχει σε ειδική συνεδρίαση του Οργάνου και μεταξύ άλλων θα παρακαθήσει σε γεύματα τα οποία θα παραθέσουν σε ξένους ηγέτες τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζ. Μπους όσο και ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών κ. K. Ανάν. Στην ανάγκη ενίσχυσης του OHE αναφέρθηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή