H μεγαλύτερη εφημερίδα του κόσμου στα Χανιά

H μεγαλύτερη εφημερίδα του κόσμου στα Χανιά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

XANIA. Με ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στα πολιτιστικά δρώμενα, κυκλοφόρησε η νέα εφημερίδα Chillout caf news, επιχειρώντας να καταρρίψει το Guinness World Record για τη μεγαλύτερη σε διαστάσεις εφημερίδα του κόσμου.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγοράς Χανίων, αναρτήθηκε το πρώτο, τεραστίων διαστάσεων, τεύχος του «Chillout». Με 2,08 μ. ύψος και 2,95 μ. πλάτος, η νέα εφημερίδα εντυπωσίασε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Την αποκάλυψη της μεγαλύτερης εφημερίδας έκανε ο δήμαρχος Χανίων κ. Βιρβιδάκης έχοντας στο πλευρό του και τον αντιδήμαρχο κ. Αρχοντάκη, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Οσοι παραβρέθηκαν στην Πλατεία Αγοράς Χανίων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ Guinness, να διαβάσουν το πρώτο τεύχος της νέας πολιτιστικής εφημερίδας, να θαυμάσουν από κοντά τη μεγαλύτερη έκδοση της.

Η πολιτιστική εφημερίδα Chillout caf είναι μια έκδοση της Real Advertising σε συνεργασία με τη Netpro Graphics. Στόχος της εφημερίδας είναι να γίνει απαραίτητος οδηγός για τα πολιτιστικά δρώμενα των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής με μια φρέσκια ματιά και πρωτότυπα άρθρα. H εφημερίδα θα διανέμεται δωρεάν στα καφέ και τις επιχειρήσεις της πόλης κάθε Τετάρτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή