Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης από Αθανασάκη

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης από Αθανασάκη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε με αφορμή τη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το ΠΑΣΟΚ, διά του εκπροσώπου Τύπου κ. N. Αθανασάκη. O κ. Αθανασάκης υποστήριξε πως οι μεταρρυθμίσεις που προωθεί ο πρωθυπουργός κ. K. Καραμανλής «είναι για τους λίγους και για την παράδοση των πάντων στην αγορά».

Επίσης, απέρριψε, επικαλούμενος την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ, τον ισχυρισμό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στερείται θέσεων και συγκεκριμένων προτάσεων. Τέλος, με αφορμή τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην υπόθεση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο κ. N. Αθανασάκης έκανε λόγο για «μείζον ατόπημα» και υποστήριξε πως πλέον «από το δίπολο κλείσιμο ή εκκαθάριση εν λειτουργία τώρα πάμε, στα λόγια τουλάχιστον, σε ένα διαφορετικό πλαίσιο το οποίο θα έπρεπε να το σκέφτονται από την αρχή αντί να απαξιώνουν συστηματικά εδώ και 18 μήνες και έως την περασμένη Κυριακή την εταιρεία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή