Στην άκρη οι υποκλοπές

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναζήτηση πρωτοβουλιών για την αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, ώστε να πάψει να κυριαρχείται από το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου. Η απρόοπτη εξέλιξη, που έχει λάβει η υπόθεση, προκαλεί αμηχανία στην κυβέρνηση, στους κόλπους της οποίας αναπτύσσεται προβληματισμός για τους χειρισμούς που ακολουθήθηκαν.

Παράλληλα με την προώθηση πρωτοβουλιών εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι διαθέτει στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Η ΑΔΑΕ από την πλευρά της αναζητεί «ύποπτες» τεχνικές δυσλειτουργίες στα κέντρα της Vodafone την περίοδο του Ιουλίου 2004, καθώς οι εμπειρογνώμονες της Αρχής εκτιμούν ότι η τοποθέτηση του ύποπτου λογισμικού διατάραξε τη λειτουργία των συστημάτων της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή