«Οπισθεν» από Κεφαλογιάννη και αντίδραση από Σουφλιά

«Οπισθεν» από Κεφαλογιάννη και αντίδραση από Σουφλιά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύ παραμένει το κλίμα στο κυβερνητικό στρατόπεδο, παρά την αναδίπλωση στην οποία υποχρεώθηκε χθες ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης. Η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της αποδέχθηκε τον ισχυρισμό του κ. Κεφαλογιάννη περί παραποίησης και παρερμηνείας των προχθεσινών δηλώσεών του από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Αφησε, ωστόσο, ανοικτό το θέμα, αποφεύγοντας να σχολιάσει αν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σημειώνεται ότι η γραπτή δήλωση την οποία εξέδωσε χθες ο κ. Κεφαλογιάννης, ήταν αποτέλεσμα αλλεπάλληλων τηλεφωνικών επαφών του με τον υπουργό Επικρατείας Θόδωρο Ρουσόπουλο. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, θεωρώντας εαυτόν πρώτο θιγόμενο από τα λεγόμενα του συναδέλφου του, μίλησε για άγνοια ή ασυγχώρητη σκοπιμότητα και άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι καλόν θα ήταν να παραιτηθεί ο κ. Κεφαλογιάννης. Υψηλών τόνων ήταν και η αντίδραση του πρώην προέδρου της Ν.Δ. κ. Μιλτιάδη Εβερτ, καθώς και πολλών υπουργών και βουλευτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή