Σκληρές κουβέντες από KKE και ΣΥΝ

Σκληρές κουβέντες από KKE και ΣΥΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώθηκε κατακόρυφα και πάλι χθες η ένταση μεταξύ της ηγεσίας του KKE και του Συνασπισμού, με επίκεντρο αυτήν τη φορά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αφορμή στάθηκε μια αποστροφή του λόγου της γ.γ. της K.E. του Κομμουνιστικού Κόμματος, κ. Αλέκας Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, σύμφωνα με την οποία η ηγεσία του ΣΥΝ «παίρνει μέρος στη χορωδία» συκοφάντησης του KKE. Νωρίτερα είχε κατηγορήσει τόσο τη Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ ότι πρωταγωνιστούν σ’ ένα ύπουλο πολιτικό παιχνίδι σε βάρος του λαού και του KKE. «Ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν θέλουμε καρέκλες που τα χέρια μας θα είναι δεμένα πισθάγκωνα. Ολοκληρωμένος στόχος μας είναι να χάσει θέσεις η Ν.Δ. όπως και το ΠΑΣΟΚ, ή η συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Συνασπισμού», σημείωσε η κ. Παπαρήγα.

Ο Περισσός, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από δημοσίευμα εφημερίδας των Πατρών, σύμφωνα με το οποίο η Ν.Δ. προσανατολίζεται να προτείνει την ψήφιση υποστηριζόμενου από το KKE υποψηφίου.

Η περίπτωση της Καρδίτσας

Η εναντίον του ΣΥΝ επίθεση δεν έμεινε αναπάντητη από την Κουμουνδούρου. «H περίπτωση των επιλεκτικών συνεργασιών Ν.Δ. και KKE στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ειδικά στη Θεσσαλία με χαρακτηριστικότερη αυτήν της Καρδίτσας, αποτελεί κοινή αντίληψη για τις τοπικές κοινωνίες», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. B. Αποστόλου, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού και υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος.

«Φαίνεται πως ο ΣΥΝ δεν αρκείται μόνο σε ρόλο συκοφάντη του KKE, δίπλα στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αλλά θέλει να αναδειχτεί και σε πρωταγωνιστή της αθλιότητας. Ας συνεχίσει», αναφέρει σε χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του KKE.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή