Αναταράξεις από τις αλλαγές στον ΟΤΕ

Αναταράξεις από τις αλλαγές στον ΟΤΕ

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξύτατες αντιδράσεις αλλά και αναταράξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης προκαλεί ο νέος Γενικός Κανονισμός Προσωπικού στον ΟΤΕ που καταργεί την επετηρίδα στις διοικητικές θέσεις του και η άρση της υποχρέωσης του κράτους να κατέχει το 33,3% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή δεν είχε ενημερωθεί για τη σχετική πρωτοβουλία, ενώ επιβεβαίωσε ότι προεκλογικά είχε δηλώσει πως δεν σχεδιάζεται μεταβίβαση του μάνατζμεντ εκτός Δημοσίου. Νωρίτερα, το ΠΑΣΟΚ είχε μιλήσει για «ξεπούλημα» ενώ οι συνδικαλιστές του οργανισμού, σύσσωμοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης σημείωσε χθες ότι «είναι λάθος της ΟΜΕ-ΟΤΕ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιδρούν στην προσαρμογή του Κανονισμού του ΟΤΕ, όταν μάλιστα οι ίδιοι είχαν συμφωνήσει με τον ίδιο κανονισμό που θεσπίσθηκε για την Cosmote».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή