Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους

Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Βουλή, με την οποία ολοκληρώθηκε η συζήτηση επί του προϋπολογισμού. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, χωρίς να θέσει ευθέως θέμα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, είχε προκαλέσει τον πρωθυπουργό, λέγοντας: «Οσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για τον τόπο». Απαντώντας, ο κ. Καραμανλής επικαλέστηκε αρχικώς τη ρήση «προσέχετε όταν υποβάλετε αιτήματα, γιατί ενίοτε γίνονται αποδεκτά», για να προσθέσει, όμως, στη συνέχεια ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στην ώρα τους, όταν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης.

Ο κ. Καραμανλής απάντησε με αυστηρούς τόνους στην οξύτατη κριτική που άσκησε ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε για «ανένδοτο αγώνα» με στόχο «την αντιστροφή της καθοδικής πορείας που έχει η χώρα εξαιτίας της Ν.Δ.». Συγκεκριμένα κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι καταφεύγει στο χθες, σε ακρότητες και άκρατες ύβρεις. Χαρακτήρισε τέλος την υπερψήφιση του προϋπολογισμού (166 υπέρ, 134 κατά) «ψήφο εμπιστοσύνης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή