Μάστιγα οι συμμορίες που εισβάλλουν σε σπίτια, κρατούν ομήρους και ληστεύουν

Μάστιγα οι συμμορίες που εισβάλλουν σε σπίτια, κρατούν ομήρους και ληστεύουν

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πρότυπα της συμμορίας των ληστών, που εισέβαλαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε βίλα στην Κερατέα και κράτησαν για ώρα ομήρους τους ενοίκους, με σκοπό τη ληστεία, έδρασαν ανήμερα τα Χριστούγεννα τέσσερις Αλβανοί στην Αμάρυνθο Εύβοιας. Οι δράστες και εκεί, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι επιχειρηματία, να ακινητοποιήσουν με την απειλή μαχαιριού τον ίδιο, τη σύζυγό του και ένα ζευγάρι φιλοξενουμένων και να αφαιρέσουν 1.000 ευρώ και αντικείμενα αξίας.

Η καταγραφή από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διέθετε το σπίτι, οδήγησε στη σύλληψη δύο εκ των δραστών από την αστυνομία. Εν τω μεταξύ, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών της Κερατέας συνεχίζονται, με τις διωκτικές αρχές να εκτιμούν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων το αστυνομικό δελτίο ήταν πλούσιο.

Στην οδό Ευρυδάμαντος στον Νέο Κόσμο, μία 83χρονη και η 20χρονη οικιακή βοηθός της, δέθηκαν χειροπόδαρα από δύο ληστές, που μπήκαν στο σπίτι τους και έκλεψαν χρυσαφικά, χρήματα και πίνακες.

Στα Χανιά και συγκεκριμένα στο δήμο Βάμου, ένας 90χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον 25χρονου Μολδαβού, ο οποίος επιχείρησε να τον ληστέψει.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης, 49χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ληστεύθηκε έξω από το σπίτι του στα Πατήσια από δύο αγνώστους, που είχαν στήσει καρτέρι και του αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή