Βαρθολομαίος στο πλευρό Χριστόδουλου

Βαρθολομαίος στο πλευρό Χριστόδουλου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα βρεθεί για λίγες ώρες σήμερα στην Αθήνα, με αποκλειστικό σκοπό να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο, που νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Αρεταίειο».

Ο κ. Βαρθολομαίος θέλει να ευχηθεί από κοντά στον Αρχιεπίσκοπο ταχεία ανάρρωση, αλλά και να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του. Οπως αναφέρεται στο χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, η μετεγχειρητική πορεία του κ. Χριστόδουλου εξελίσσεται ομαλά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην «Κ» ο πρόεδρος του «Αρεταίειου», καθηγητής Καρδιολογίας του Παν. Αθηνών κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο αρχιεπίσκοπος αναμένεται σήμερα να εξέλθει της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, στον χώρο της οποίας παρέμεινε και χθες για καθαρά «νοσηλευτικούς λόγους», που έχουν να κάνουν με το επισκεπτήριο.

Αναφορικά με το πότε αναμένεται να λάβει εξιτήριο, ο κ. Στεφανάδης είπε ότι συνήθως περιστατικά όπως του Αρχιεπισκόπου χρειάζονται 8 ημέρες νοσηλείας μετά την εγχείρηση.

Τον κ. Χριστόδουλο επισκέφθηκαν, χθες στο πρωί, μεταξύ άλλων, οι μητροπολίτες Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης, η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλός και η υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς κ. Φώφη Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή