Επιστολή Λαλιώτη προς Ρουσόπουλο για τα κυβερνητικά προγράμματα

Επιστολή Λαλιώτη προς Ρουσόπουλο για τα κυβερνητικά προγράμματα

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να αναλαμβάνει κομβικό ρόλο στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ο κ. Κ. Λαλιώτης επανήλθε χθες στο προσκήνιο, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολή που απέστειλε στον κ. Θ. Ρουσόπουλο, με την οποία του ζήτησε όχι μόνο να δημοσιοποιήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ., αλλά και προκαλώντας τον προσωπικά να επιστρέψει στην καθημερινή ενημέρωση του Τύπου, «γιατί η απουσία σου» όπως του γράφει σε πρώτο ενικό «δεν προάγει έναν ανοιχτό και γόνιμο διάλογο σε γεγονότα και αλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό».

«Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος της επιστροφής σου θα είναι ανοιχτός προς το Ζάππειο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, γιατί μόνον μέχρι τότε θα διαθέτεις την ιδιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου» προεξοφλεί με το γνωστό του ύφος ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, υπογράφοντας «φιλικά» την επιστολή ως Κώστας Λαλιώτης. Ο ίδιος, τέλος, θεωρεί ότι τυχόν «μη απάντηση» του κ. Ρουσόπουλου, όχι μόνον θα σημαίνει φυγοδικία, αλλά και θα επιβεβαιώνει τις αιτιάσεις του περί «κρυφής ατζέντας» της Ν.Δ. Επισήμως, ο υπουργός Επικρατείας δεν θέλησε να προβεί έστω και σε μια έμμεση απάντηση στην επιστολή Λαλιώτη. Ακόμη και κύκλοι του Μαξίμου απέφευγαν οποιοδήποτε σχόλιο, λέγοντας ότι «δεν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα του ’80». Νωρίτερα πάντως δριμύ «κατηγορώ» στην κυβέρνηση, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των ομολόγων, είχε εξαπολύσει και ο κ. Γ. Ραγκούσης. Υιοθετώντας πλήρως τις πληροφορίες του χθεσινού «Εθνους», ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «μεγάλο σκάνδαλο» και επανέλαβε τη δέσμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να συγκροτήσει αμέσως μετά τις εκλογές Εξεταστική των πραγμάτων Επιτροπή για να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου αυτές ανήκουν». Τέλος, ο κ. Ραγκούσης κατήγγειλε και τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Παν. Βουρλούμη ότι «κάνει προσλήψεις, παραμονές των εκλογών, με σκοπό να θέσει σε ομηρία Ελληνες ψηφοφόρους, για να επηρεάσει τη λαϊκή ετυμηγορία» και χαρακτήρισε όσους μετέρχονται ανάλογες μεθόδους «σύγχρονους Μαυρογιαλούρους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή