Πρεμιέρα αύριο της τηλεοπτικής καμπάνιας Ν.Δ.

Πρεμιέρα αύριο της τηλεοπτικής καμπάνιας Ν.Δ.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον και αποφασιστικότητας για ταχεία υλοποίηση κρίσιμων μεταρρυθμίσεων θα περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες τα διαφημιστικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αύριο. Το δεύτερο «κύμα» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, και θα είναι επικεντρωμένο στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, ο οποίος θεωρείται το ισχυρό «χαρτί» της Ν.Δ..

Οπως φάνηκε και από το πρόγραμμα των περιοδειών που ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κων. Αρβανιτόπουλος, για μία ακόμη φορά, το κύριο βάρος της προεκλογικής αναμέτρησης με το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, ο οποίος από αύριο μέχρι την προπαραμονή των εκλογών θα μιλήσει σε εννέα ανοιχτές συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια. Συγκεκριμένα, αύριο το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα Γρεβενά και αργότερα την Κοζάνη και το βράδυ θα μιλήσει στις Σέρρες. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ, το βράδυ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και την Κυριακή θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λάρισα. Την προσεχή Δευτέρα θα μιλήσει στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Τρίτη στο Αγρίνιο, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Αθήνα.

Χθες, ο κ. Καραμανλής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τις υπουργούς Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και Παιδείας Μαρ. Γιαννάκου, ενώ αργότερα δέχθηκε τους υποψήφιους βουλευτές Επικρατείας Φεβρωνία Πατριανάκου και Παν. Χηνοφώτη. «Η τιμή στο πρόσωπό μου, αντανακλάται σε όλες τις Ενοπλες Δυνάμεις» δήλωσε ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Τέλος, ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχ. Λιάπης πήρε αποστάσεις από τον διοικητή του ΟΤΕ κ. Βουρλούμη, με αφορμή τις εκτιμήσεις της Morgan Stanley σχετικά με την εξέλιξη της μετοχής του ΟΤΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή