ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ/ Αλαβάνος: Συζήτηση για τα προβλήματα

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ/ Αλαβάνος: Συζήτηση για τα προβλήματα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας προέβαλε χθες ως κεντρικό στόχο της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας και τις εγκαταστάσεις των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων. «Δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι οι λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα κυριαρχούνται από τις ψευτοπαροχές του πρωθυπουργού ή από τη σύνθεση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Αλαβάνος. Για το νοσοκομείο Νίκαιας, τόνισε ότι έχει μεγάλη έλλειψη προσωπικού που φθάνει το 30%, ενώ πρόσθεσε ότι το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δεν λειτουργεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μίλησε για εγκατάλειψη του συστήματος υγείας, ενώ αναφερόμενος στο ασφαλιστικό κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για «κρυφά χαρτιά» και «γενικές κουβέντες».

Εν τω μεταξύ, χθες ανακοινώθηκε ότι η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει στην Καλαμάτα την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 8 μ.μ., με βασικό ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή