Πριν από το debate

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι στο στούντιο κατά τη διάρκεια του debate. Σε μία γωνία που δεν έπιαναν οι κάμερες ήταν φωλιασμένοι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Δημήτρης Δόλης. Ουδείς εκ των τριών έδειχνε να έχει ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθεί με τους άλλους δύο – αντιθέτως, ο κ. Ρουσόπουλος έστρεψε προς άλλη κατεύθυνση τη διάθεσή του για κοινωνικοποίηση, καθότι χαιρέτισε έναν έναν όλους τους παριστάμενους, αρχηγούς και δημοσιογράφους με το που πέρασε την πόρτα του στούντιο. Επί τη ευκαιρία της χειραψίας, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε «θα σου άρεσε να ρωτάς;» – αλλά ο κ. Ρουσόπουλος απήντησε με το κλασικό ύφος κυβερνητικού εκπροσώπου που τόσο καλά έχουν εμπεδώσει τα τελευταία χρόνια οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες «προτιμώ αυτό που κάνω τώρα». Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, ο Γ. Παπανδρέου,

άδραξε την ευκαιρία να αστειευτεί, και είπε δυνατά «ναι, γιατί του αρέσει η εξουσία!», και βέβαια αυτό προκάλεσε τα σχετικά χαμόγελα στην τηλεοπτική ομήγυρη. Μόνο που αμέσως μετά, ο κ. Παπανδρέου σοβαρεύτηκε, και πέταξε ένα «αλλά να δούμε για πόσον καιρό θα την έχει!». Η ψύχρα που ένιωσαν όλοι οι παριστάμενοι στο στούντιο, δεν είχε τίποτε να κάνει με τη χαμηλή στάθμη του αιρ κοντίσιον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή