Καρατζαφέρης: Μνημείο Αγνώστου Αστυνομικού

Καρατζαφέρης: Μνημείο Αγνώστου Αστυνομικού

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επισκέψεις στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή, συνέχισε χθες την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του, στις προθέσεις του είναι να επαναφέρει την πρόταση για ανέγερση μνημείου Αγνώστου Αστυνομικού, ενώ, αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η αστυνομία, συμπλήρωσε: «Οταν ζητάμε από την αστυνομία να εκπληρώσει την αποστολή της, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να την υπερασπισθούμε, να έχουμε την αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη, αλλά και η κοινωνία να είναι ανεκτική απέναντί της», τόνισε. Σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης πρόκειται να επισκεφθεί τη Σκύδρα Εδέσσης και τη Βέροια, όπου θα συναντηθεί με τους εκεί υποψηφίους του κόμματός του. Νωρίς το απόγευμα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και ακολούθως θα επισκεφθεί τη Διεθνή Εκθεση.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της προεκλογικής εκστρατείας, το ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να κάνει κεντρική ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση, παρά τις περί του αντιθέτου εισηγήσεις που υπάρχουν από ορισμένα στελέχη του. Ετσι, τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε διάφορες πόλεις της χώρας, προκειμένου να υποστηρίξει τους κατά τόπους υποψηφίους βουλευτές του κόμματός του, επενδύοντας στην προσωπική του απήχηση για να κερδίσει την προτίμηση των ψηφοφόρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή