Οι επόμενες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των αρχηγών

Οι επόμενες τηλεοπτικές συνεντεύξεις των αρχηγών

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον δύο ακόμη τηλεοπτικές συνεντεύξεις θα παραχωρήσει μέχρι το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός στοχεύει πλέον σε διαφορετικό κοινό από αυτό των «κεντρικών δελτίων ειδήσεων», επιλέγοντας τις πρωινές εκπομπές, από όπου το 2004 οι δύο αρχηγοί είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους για σειρά θεμάτων, όπως οι συμβασιούχοι και η ανεργία.

Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και άλλη μία, πιθανότατα την Παρασκευή στο κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου, στην πρωινή ζώνη του Αlpha.

Από την πλευρά του, στο επιτελείο του κ. Γιώργου Παπανδρέου θεωρούν δεδομένες νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς κρίνουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει βγει ενισχυμένος τόσο από το debate των πολιτικών αρχηγών όσο και από την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. Αναζητείται η δοσολογία των τηλεοπτικών εμφανίσεων, καθώς δοθέντος του ελάχιστου χρόνου που απομένει πλέον, «μετρούν» όχι μόνον τα λάθη αλλά και οι ευκαιρίες που δεν έτυχαν πλήρους εκμετάλλευσης. Τις επόμενες ημέρες, συνεντεύξεις του κ. Παπανδρέου θα φιλοξενηθούν σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, αλλά και σε τοπικά έντυπα που εκδίδονται στις περιοχές που θα επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή