Καρατζαφέρης: «Δεν είμαι στα άκρα»

Καρατζαφέρης: «Δεν είμαι στα άκρα»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απέρριψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ότι ο ίδιος και το κόμμα του κινούνται στα άκρα της πολιτικής ζωής, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter. Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε εξάλλου «ανοησία και επιπολαιότητα» το χάρτη στο βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου που, όπως είπε, δίνει επιχειρήματα στους Σκοπιανούς.

«Ο χάρτης αυτός που υπάρχει σε αυτό το βιβλίο γράφει Μακεδονία μια περιοχή που λέγονταν Βαρντάσια εκείνη την εποχή. Οι Σκοπιανοί παίρνουνε αυτά τα στοιχεία, τα δικά μας, και τα χρησιμοποιούν εναντίον μας», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Αυτό που έγινε εγώ το λέω ανοησία και επιπολαιότητα και η απάντηση στην κ. Γιαννάκου που έλεγε ότι δεν παίζουμε με τέτοια θέματα, είναι ότι πράγματι δεν παίζουμε, αλλά πρέπει να τα προσέχουμε γιατί αύριο θα χρησιμοποιηθεί αυτό το βιβλίο».

Χθες το πρωί, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία του στην Αθήνα, στη λογική της προσωπικής επικοινωνίας και επαφής με ψηφοφόρους, καθώς το κόμμα του δεν θα κάνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. Ετσι, επισκέφθηκε το ΙΚΑ Καλλιθέας, όπου μίλησε με εργαζόμενους και πολίτες και άκουσε τα παράπονά τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε συρμό των ΗΣΑΠ και συνομίλησε με τους υπόλοιπους επιβάτες, ενώ επισκέφθηκε και το Γηροκομείο Αθηνών. Σήμερα πρόκειται να συνεχίσει τις περιοδείες του με επισκέψεις στα Ιωάννινα, το Αγρίνιο και την Πάτρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή