Οι αρχηγοί εκτοξεύουν τα τελευταία βέλη τους

Οι αρχηγοί εκτοξεύουν τα τελευταία βέλη τους

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία τους όπλα με στόχο τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, αλλά και την αποτροπή διαρροών προς τους μικρότερους όμορους πολιτικούς σχηματισμούς, επιστρατεύουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, τρία εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον λεγόμενο μεσαίο χώρο, άφησε χθες ανοικτό το ενδεχόμενο άρσης της μονιμότητας ακόμη και στον στενό δημόσιο τομέα, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναθεωρηθεί το σχετικό άρθρο του Συντάγματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου συνέχισε τις επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και επιχείρησε να εμφανίσει την κυβέρνηση ότι διαθέτει «κρυφή ατζέντα» για το ασφαλιστικό, ερμηνεύοντας, σύμφωνα με τις προεκλογικές του ανάγκες, έγγραφο της κυβέρνησης προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τα όρια συνταξιοδότησης των γυναικών. Παράλληλα, μία ημέρα μετά το δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς τους ψηφοφόρους της Αριστεράς επιχειρώντας να ανακόψει τις διαρροές προς το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ, ο κ. Γιώργος Σουφλιάς δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να αποδώσουν κυβερνητικά σχήματα συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή