ΚΚΕ: «Πάντα δίπλα στους ασθενέστερους»

ΚΚΕ: «Πάντα δίπλα στους ασθενέστερους»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως το μόνο κόμμα που θα παραμείνει σταθερό στη θέση του, πλάι στους εργαζόμενους και τους ασθενέστερους, παρουσίασε το ΚΚΕ η γραμματέας του κόμματος κ. Αλέκα Παπαρήγα. Σε δήλωσή της ενόψει των εκλογών, η κ. Παπαρήγα επεσήμανε: «Η ψήφος στο ΚΚΕ θα μείνει στη θέση της και στις 17 του Σεπτέμβρη και στις 18, στη θέση του αντίβαρου απέναντι στην πολιτική της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζουν, είτε κερδίσουν είτε χάσουν».

Στην ίδια δήλωση, μετά την επίσκεψη σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας, η γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να αλλάξει στρατόπεδο το ΚΚΕ κάτω από διάφορα προσχήματα… γι’ αυτό κι αυτή η ψήφος είναι η καλύτερη επένδυση στους αγώνες που θα έρθουν, μπροστά στη νέα μπόρα που θα έρθει». «Υπάρχει ελπίδα ορισμένα πράγματα να τα ματαιώσουμε, να τα δυσκολέψουμε… υπάρχει ελπίδα να προσβλέπουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον, με το ΚΚΕ ισχυρό και αταλάντευτο αντίβαρο», κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Εν συνεχεία, η γραμματέας του κόμματος πραγματοποίησε επίσκεψη στο κέντρο απεξάρτησης «Αρηξις», επισημαίνοντας ως στόχο του κόμματος την ενίσχυση όχι μόνον των ασθενών, αλλά και του προσωπικού που εργάζεται για την παροχή συνδρομής. «Διεκδικούμε για όλους τους νέους ανθρώπους, για όσους έχουν πέσει στα ναρκωτικά, ζωή ολόκληρη και όχι με δόσεις… αλλά ενδιαφερόμαστε ταυτόχρονα για τους ανθρώπους που απασχολούνται με τα θέματα πρόληψης, με τα θέματα απεξάρτησης» σημείωσε η κ. Παπαρήγα για να εξηγήσει: «Οι άνθρωποι αυτοί επιτελούν ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο και ωστόσο είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής που καταναλώνει πάρα πολλά λόγια για το ζήτημα, αλλά τους ανθρώπους που αναγκαστικά και υποχρεωτικά παίζουν έναν ουσιαστικό ρόλο τούς έχει σε δεύτερη μοίρα». Ως «λόγια» χαρακτήρισε, τέλος, και τα όποια κυβερνητικά μέτρα εναντίον των ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή