ΛΑΟΣ κατά «νέας τάξης πραγμάτων»

ΛΑΟΣ κατά «νέας τάξης πραγμάτων»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαστε το κόμμα που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, που έχουμε δημιουργήσει νέα δεδομένα στα πολιτικά πράγματα της χώρας», επισήμανε χθες, από την Πάτρα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. «Δημιουργήσαμε τη διαφορά και γίναμε αιτία να βγουν από το χρονοντούλαπο της λήθης λέξεις, όπως ο πατριωτισμός και οι εθνικές σημαίες. Μέσα από τη Βουλή θα μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Κατηγόρησε τις μονοκομματικές κυβερνήσεις ως «μητέρες της διαφθοράς, της αλαζονείας, του εγωισμού, της μονοκρατορίας, της ανικανότητας» σε αντίθεση, όπως είπε, με το ΛΑΟΣ, «τα πιστεύω του οποίου είναι ο διάλογος και η σύνθεση για να υπάρχει αποτέλεσμα».

Εξηγώντας τις πολιτικές αρχές του κόμματός του, που στοχεύει στην είσοδο στη Βουλή, σημείωσε: «Είμαστε ενάντιοι στην παγκοσμιοποίηση και τη νέα τάξη πραγμάτων, είμαστε πατριωτικό κόμμα, που μας ενδιαφέρουν οι Ελληνες… Εχουμε κατορθώσει, αντί να διχάσουμε τους πολίτες, να τους φέρνουμε όλους κοντά μας, ακόμα και άτομα που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε κόμματα εκ διαμέτρου αντίθετα μεταξύ τους».

Ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε, τέλος, ότι το ΛΑΟΣ θα αναδείξει βουλευτή και στον νομό Αχαΐας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή