Αισιοδοξία Παπαθεμελή

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος ότι το κόμμα του θα μπει στη Βουλή δήλωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματός του στη συμπρωτεύουσα, ο κ. Παπαθεμελής επισήμανε ότι η Δημοκρατική Αναγέννηση έχει κρατήσει αποστάσεις από όλους και δεν θα συνεργαστεί με ένα κόμμα που θα φέρει από την πίσω πόρτα μια παραλλαγή του σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό, που δεν θα ασκήσει βέτο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., που θα καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Πρόσθεσε ότι ο Ελληνισμός πρέπει να στηριχθεί σε μια στρατηγική αποτρεπτικής ισχύος, κάτι που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα κόμματα.

Ο κ. Παπαθεμελής επιτέθηκε πίσης εναντίον του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζοντάς τον «όψιμο μακεδονομάχο» και κάλεσε τους ψηφοφόρους αύριο να πάνε στην εκκλησία και μετά να ψηφίσουν «με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό σε απόλυτη λειτουργία». Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, όπως ανακοινώθηκε, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 771 Εκλογικό Τμήμα, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή