Πρώτες αντιδράσεις από τα στελέχη

Πρώτες αντιδράσεις από τα στελέχη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες αντιδράσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ πριν και μετά τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος κ. Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, προδιαγράφουν πόσο σύνθετη θα είναι η επόμενη ημέρα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πριν από τις δηλώσεις Παπανδρέου, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος σε γραπτή του δήλωση ανέφερε ότι: «Θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, έχω άποψη, αλλά θα ήταν ατόπημα να μιλήσω πριν από τον πρόεδρο». Λίγο αργότερα, τόνισε ότι η ενότητα είναι ο πρώτος στόχος και ότι καλύπτεται απολύτως από τη δήλωση του κ. Βενιζέλου.

Η κ. Αννα Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για «ιστορικές στιγμές για την παράταξη», συνέστησε αυτοσυγκράτηση και καθαρές διαδικασίες για την επόμενη ημέρα.

Ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος, αμέσως μετά τις δηλώσεις Παπανδρέου εκτίμησε ότι θα υπάρξει και άλλος υποψήφιος για την ηγεσία, για να επιβεβαιωθεί λίγο αργότερα. Ο κ. Γ. Παπαντωνίου χαρακτήρισε θετικό ότι δρομολογούνται διαδικασίες για ανάλυση της ήττας, αλλά και το ότι τίθεται θέμα ηγεσίας, ενώ δήλωσε «παρών στη διαδικασία διαλόγου». Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης δήλωσε ότι σήμερα θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα και θα εφαρμοσθεί το καταστατικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή