Αυστηρό μήνυμα Παπανδρέου προς τα εξωθεσμικά κέντρα

Αυστηρό μήνυμα Παπανδρέου προς τα εξωθεσμικά κέντρα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυστηρό μήνυμα προς τα εξωθεσμικά κέντρα που επιχειρούν να ελέγξουν τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης για την ηγεσία απηύθυνε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, που με τη χθεσινή του εμφάνιση διέψευσε παράλληλα εμπράκτως τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. «Το ΠΑΣΟΚ δεν χειραγωγείται», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Από την πλευρά του, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίσθηκε να συμφωνεί με την ανάγκη αυτονομίας των κομμάτων, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι αυτή διασφαλίζεται όταν αρθρώνεται «ισχυρός πολιτικός λόγος».

Τρία εικοσιτετράωρα μετά την οδυνηρή ήττα της Κυριακής το κλίμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τείνει να καταστεί συγκρουσιακό και ορισμένοι διατυπώνουν φόβους ότι μπορεί να οδηγηθεί στα πρόθυρα της διάσπασης. Υπ’ αυτήν την έννοια είναι κρίσιμη η αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, κατά την οποία αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα που θα οδηγήσουν στην ανάδειξη ηγεσίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή