«Το έκανα για πλάκα», απαντά ο δράστης…

«Το έκανα για πλάκα», απαντά ο δράστης…

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον γνώριμο, για τον ίδιο, χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να καταστεί κατηγορούμενος για την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του Ευάγγελου Βενιζέλου οδηγήθηκε χθες αργά το απόγευμα ο Δημήτρης Ρέλλος. Σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για απρόκλητη έργω εξύβριση και το βράδυ κρατήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να δικαστεί σήμερα από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Παρά το γεγονός ότι αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος του κ. Βενιζέλου είχε δηλώσει ότι είδε στον ύπνο του τον αείμνηστο πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ευάγγελο Γιαννόπουλο (σ.σ. είχε επιτεθεί και σε αυτόν) ο οποίος του είπε ότι «ο Βενιζέλος δεν κάνει για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», αργότερα στα δικαστήρια υποστήριξε ότι «το έκανα για πλάκα» αλλά και εξαιτίας μιας προσωπικής του υπόθεσης για την οποία δεν ενδιαφέρθηκε ο κ. Βενιζέλος όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης. «Δεν με έβαλε κανείς να το κάνω. Είχα μια παλιά αντιδικία για μία οικογενειακή μου υπόθεση για την οποία ο κ. Βενιζέλος ως υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκανε τίποτα. Επιπλέον του είχα κάνει και μήνυση επειδή είχε βάλει στην θέση του προέδρου του Αρείου Πάγου τον κ. Στ. Ματθία».

Χθες δεν ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Ρέλλος βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με την Δικαιοσύνη καθώς και στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει ανάλογες επιθέσεις σε βάρος πολιτικών, τραγουδιστών, ατόμων που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, δημοσιογράφων, αλλά και απλών πολιτών.

Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους «θαμώνες» των δικαστηρίων. Μιλάει με δικηγόρους και διαδίκους, παρακολουθεί όλες τις πολύκροτες δίκες αλλά και τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι τις καλύπτουν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρέμβει με πανό ή με… αβγά και καφέδες σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του «δικομανή», χαρακτηρισμός ο οποίος επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των μηνύσεων που έχει υποβάλει ο ίδιος ή έχουν υποβληθεί σε βάρος του και εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.Ευα Καραμανωλη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή