Καυστικό σχόλιο του Κ. Μητσοτάκη

Καυστικό σχόλιο του Κ. Μητσοτάκη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εν όψει της συζητήσεως των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Σε άτυπη συζήτηση με δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «καραγκιοζιλίκια», ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο καταλληλότερος για την αρχηγία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ακόμη ότι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος για την προεδρία, θα έπρεπε να μην είναι στην παρούσα φάση πρόεδρος και να οριστεί ένας μεταβατικός αρχηγός, όπως ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε και ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Ζαγορίτης: «Δεν ανακατευόμαστε στα εσωτερικά τους. Ευχόμαστε να ξεπεράσουν σύντομα το πρόβλημα που έχουν, γιατί δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση αυτό το πρόβλημα να έχει επιπτώσεις στην πολιτική και κοινοβουλευτική λειτουργία», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή