Εκτός εντατικής ο Χρ. Ζαχόπουλος

Εκτός εντατικής ο Χρ. Ζαχόπουλος

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από χθες το πρωί ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και παρ’ ολίγον αυτόχειρας κ. Χρήστος Ζαχόπουλος. Μετά από μακρά παραμονή στην Εντατική ο τραυματίας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου αναμένεται να μείνει για τουλάχιστον δέκα ημέρες έως ότου μπορέσει -πάντα ανάλογα με την πορεία της υγείας του- να νοσηλευτεί σε κανονικό θάλαμο.

Η κατάσταση της υγείας του κ. Ζαχόπουλου βελτιώνεται καθημερινά, ωστόσο η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καλή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε σύγχυση και συχνά παραληρεί.

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους δεν μπορεί ακόμα να δώσει κατάθεση στις ανακριτικές αρχές. Αλλωστε, οι θεράποντες ιατροί του κ. Ζαχόπουλου εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να δώσει κατάθεση μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή