Επίθεση και από Αλογοσκούφη

Επίθεση και από Αλογοσκούφη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οξύτατη επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, υπεραμυνόμενος ταυτόχρονα την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. «Ηταν σαφές από την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι το πολιτικό του άγχος και η ανυπαρξία πολιτικής εκ μέρους του, τον οδήγησαν για μια ακόμα φορά σε μια ρητορική μηδενισμού και στείρας άρνησης, η οποία δεν έχει κανένα ειρμό και καμία λογική», είπε. Παράλληλα, κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με την κριτική του προς την κυβέρνηση, ουσιαστικά «αρνήθηκε πλήρως όλες τις επιλογές που το ΠΑΣΟΚ έκανε κατά την τελευταία δεκαετία που ήταν στην εξουσία».

Αμέσως μετά ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρ. Φώλιας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. δίνει διμέτωπη μάχη: «Για το νοικοκύρεμα της αγοράς ώστε να καταπολεμηθούν στρεβλώσεις και ταυτόχρονα για να διαλυθούν μύθοι, οι οποίοι καλλιεργούνται με στόχο να δεχθεί πλήγματα η κυβέρνηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή