Ποιοι έδειξαν την πόρτα της εξόδου

Ποιοι έδειξαν την πόρτα της εξόδου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρ. Παυλόπουλος, υπουργός Εσωτερικών:

«Εγώ, όταν έγινα υπουργός, το έκλεισα το δικηγορικό μου γραφείο».

Ευ. Μεϊμαράκης, υπουργός Εθνικής Αμυνας:

«Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά από μία παραίτηση Βουλγαράκη. Δεν πιστεύω ότι ο Καραμανλής ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Το τι θα κάνει γι’ αυτό, θα φανεί. Θα πάρει αποφάσεις όχι σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά με νηφαλιότητα. Ο πρωθυπουργός ζει με λιτό τρόπο και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Οπως είπε και ο ίδιος, στην προσωπική ζωή υπεισέρχεται το υποκειμενικό στοιχείο, το οποίο πολλές φορές στενοχωρεί τους πολίτες και αμαυρώνει την εικόνα της κυβέρνησης… Εγώ ζω διαφορετικά».

Δημ. Αβραμόπουλος, υπουργός Υγείας:

«Είναι υποχρέωσή μας να αναστρέψουμε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν. Χωρίς λόγια, αλλά με συγκεκριμένες ενέργειες. Η ευθύνη μας απέναντι στην ελληνική κοινωνία είναι συλλογική, αλλά είναι και ατομική. Και ο καθένας από μας ξέρει πώς πορεύεται και τι πρέπει να κάνει».

Β. Μιχαλολιάκος, πρώην υφυπουργός Αμυνας, βουλευτής Ν.Δ.:

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να δείξει το δρόμο της δικαιοσύνης και της αποβολής από το δημόσιο βίο».

Θ. Γιαννόπουλος, πρώην υφυπουργός Υγείας, βουλευτής Ν.Δ.:

«Είναι μία λύση που θα έδινε τη δυνατότητα στον πρόεδρο, στην παράταξη, της εκτόνωσης της κατάστασης, με μία παραίτηση. Ούτε κανένα έγκλημα διέπραξε, αλλά δημιουργούνται κάποια θέματα, λεπτής πολιτικής ηθικής τάξης, που μοιραίως εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναλαμβάνουμε τις προσωπικές μας ευθύνες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή