Αποχώρηση με αιχμές κατά στελεχών Ν.Δ.

Αποχώρηση με αιχμές κατά στελεχών Ν.Δ.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος γνωστοποίησε μέσω επιστολής προς τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή ότι δεν διεκδικεί θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές. Η πρωτοβουλία του κ. Ρουσόπουλου, παρότι δεν σχολιάστηκε δημοσίως, έγινε θετικά δεκτή από τη Ρηγίλλης. Οπως λέγεται, ο κ. Καραμανλής διευκολύνεται στους χειρισμούς του έναντι όλων όσοι ενεπλάκησαν στις υποθέσεις του Βατοπεδίου και του κ. Αριστοτέλη Παυλίδη, για τους οποίους έχει αναπτυχθεί έντονη εσωκομματική πίεση προκειμένου να μην περιληφθούν στις λίστες. Πάντως, μέχρι τώρα, ουδείς εκ των ανωτέρω μεταδίδει ότι προτίθεται να ακολουθήσει τον δρόμο του κ. Ρουσόπουλου.

Στην επιστολή του, ο πρώην υπουργός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ενεργό πολιτική στο μέλλον. Παράλληλα, διατυπώνει αιχμές κατά στελεχών της Ν.Δ., καθώς αναφέρεται σε «συκοφαντία» από «αντιπάλους και «φίλους»».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή