Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των εκλογών

Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των εκλογών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα μιας ή δύο ημερών είναι η γνωστοποίηση των τελικών επιλογών του κ. Κώστα Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του και, όπως αναφέρουν συνομιλητές του, «δεν έχει να ακούσει τίποτε άλλο». Κατά τις ίδιες πηγές, καταλήγει το αργότερο την Πέμπτη σε αποφάσεις, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των πρόωρων εκλογών και όχι του ανασχηματισμού. Ο κ. Καραμανλής γνωρίζει άριστα τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. η προοπτική της προσφυγής στις κάλπες τον Οκτώβριο και οι οποίες στο παρασκήνιο προσωποποιούνται πλέον στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργο Σουφλιά.

Κατά τις ίδιες πηγές, όμως, ο σχεδιασμός του δεν πρόκειται να μεταβληθεί από τη συγκεκριμένη παράμετρο, καθώς γνωρίζει ότι ο βίος της παρούσας κυβέρνησης θα τερματιστεί ούτως ή άλλως στις αρχές του επόμενου χρόνου, λόγω της στάσης του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής. Εν τω μεταξύ, χθες, «υλοποίησε» την απειλή τής εδώ και μήνες προαναγγελθείσας παραίτησης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή