Γ. Καρατζαφέρης: Επέλεξαν απόδραση

Γ. Καρατζαφέρης: Επέλεξαν απόδραση

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αδύναμος ο κ. Καραμανλής. Στα δύσκολα διάλεξε την απόδραση. Ευτυχώς για την παράταξη και τη χώρα υπάρχουν εφεδρείες». Με το ολιγόλογο αυτό σχόλιο «υποδέχθηκε» ο κ. Γ. Καρατζαφέρης την επιλογή του πρωθυπουργού να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες στις 4 Οκτωβρίου, ενώ και άλλα στελέχη του ΛΑΟΣ σχολίαζαν με άκρως απαξιωτικό τρόπο το χθεσινό διάγγελμα.

«Είναι κωμικοτραγικό ο πρωθυπουργός να επικαλείται ως λόγο επίσπευσης των εκλογών την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη δραστική μείωση των δημοσίων δαπανών όταν ακριβώς το ίδιο υποσχόταν και το 2003, διεκδικώντας την εξουσία», σχολίασε στην «Κ» ο κ. Μάκης Βορίδης, ενώ και άλλοι βουλευτές του ΛΑΟΣ χαρακτήριζαν «αυτοκτονική παραδοχή αποτυχίας»  την επιλογή του κ. Καραμανλή.

Τα σχόλια αυτά φανερώνουν προφανώς και την τακτική που θα ακολουθήσει τις τέσσερις προσεχείς προεκλογικές εβδομάδες το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, επιδιώκοντας να διατηρήσει το υψηλότατο ποσοστό που απέσπασε (κυρίως από τη Ν. Δ.) στις ευρωεκλογές -7,15%- και επιδιώκοντας να εμφανισθεί κατά το δυνατόν ως δυνάμει αυθεντικότερος εκφραστής των τολμηρότερων θέσεων που ο κ. Καρατζαφέρης θα ήθελε να εκφράζει η «παράταξη», όπως ο ίδιος εξακολουθεί να ονομάζει τον κοινό «χώρο» στον οποίο κατά τη γνώμη του κινούνται η Ν. Δ. και ο ΛΑΟΣ…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή