Δυνατό ΚΚΕ ζητεί η Παπαρήγα

Δυνατό ΚΚΕ ζητεί η Παπαρήγα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Καλή ευκαιρία» να δώσουν οι πολίτες απάντηση στον δικομματισμό χαρακτήρισε την προκήρυξη πρόωρων εκλογών τον Οκτώβριο η γεν. γραμματέας του ΚΚΕ. Η κ. Παπαρήγα επιτέθηκε σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι «είναι κόμματα που υιοθετούν πλήρως τις αντιλαϊκές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και κάλεσε τους πολίτες να ισχυροποιήσουν με τη ψήφο τους το ΚΚΕ. «Βασική προϋπόθεση για να βγει ο λαός δυνατός, είναι να βγει δυνατό το ΚΚΕ. Ούτε η Ν.Δ. ούτε το ΠΑΣΟΚ είναι σε θέση να πάρουν μέτρα υπέρ του λαού, δεν θέλουν, δεν μπορούν, και με αυτή την έννοια η μόνη ελπίδα που έχει ο λαός είναι να τους χαλάσει τα σχέδια, να καταδικάσει και τους δυο για να αντιμετωπίσει τη νέα λαίλαπα που έρχεται», ανέφερε.

Τις προηγούμενες ημέρες η κ, Παπαρήγα είχε ξεκαθαρίσει ότι το ΚΚΕ έχει τεθεί ήδη σε εκλογική ετοιμότητα υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι από καιρό διανύουμε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να προκύψουν αιφνιδιασμοί. «Για εμάς δεν υπάρχει κανένας αιφνιδιασμός είτε οι εκλογές γίνουν τον Οκτώβρη, είτε γίνουν τον Δεκέμβρη», είχε χαρακτηριστικά σημειώσει. «Σε κάθε περίπτωση ο λαός πρέπει να βρεθεί σε συσπείρωση με το ΚΚΕ στη δράση και στην κάλπη, ώστε να αντιμετωπίσει τη ληστεία από την πλουτοκρατία που θα δυναμώσει, είτε στην κυβέρνηση είναι η Ν.Δ. είτε το ΠΑΣΟΚ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ, που εκδόθηκε λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός εξαγγείλει την απόφασή του για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή