ΛΑΟΣ: Δύο «μεταγραφές» Καρατζαφέρη από Ν.Δ.

ΛΑΟΣ: Δύο «μεταγραφές» Καρατζαφέρη από Ν.Δ.

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες διαρροές πρώην βουλευτών της προς τον ΛΑ.Ο.Σ καταγράφει ήδη η Ρηγίλλης, αφού το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη ανακοίνωσε τις «μεταγραφές» των Δημήτρη Κωνσταντάρα και Γιώργου Γαρουφαλιά.

Ο κ. Κωνσταντάρας είχε εκλεγεί, το 2004, βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Αθήνας. Ο κ. Γαρουφαλιάς διετέλεσε βουλευτής Λάρισας στις κοινοβουλευτικές περιόδους 2000 – 2004 και 2004 – 2007, ενώ η εκλογή του το 1996 είχε ακυρωθεί από το εκλογοδικείο.

Στόχος του ΛΑ.Ο.Σ κατά την επικείμενη εκλογή δεν είναι άλλος παρά να εισπράξει όσο μεγαλύτερο τμήμα μπορεί από τη δυσαρέσκεια που καταγράφεται μεταξύ των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Σε αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε χθες πως «δεν μας ακουμπά ούτε ο πανικός της Ν. Δ. ούτε η διάθεση ρεβανσισμού του ΠΑΣΟΚ. Εμάς μας ενδιαφέρει να υπηρετήσουμε την αλήθεια, την ωμή πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από λάθη, ολιγωρίες, και ανομήματα τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Ν. Δ. Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει συνειδητοποιήσει πλέον ότι είναι μια δύναμη ανόδου».

Στον ΛΑ.Ο.Σ αναμένουν, το προσεχές διάστημα, να ενταθούν οι πιέσεις από την πλευρά της Ρηγίλλης, η οποία θα επιχειρήσει αύξηση της συσπείρωσης και περιορισμό των διαρροών. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι το κόμμα θα καταγράψει σημαντική αύξηση των ποσοστών του. «Τα δικά μας ποσοστά εμφανίζονται να είναι υψηλά», σημείωσε χθες ο κ. Καρατζαφέρης, προαναγγέλλοντας και νέες προσχωρήσεις πολιτευτών όχι «μόνον από το χώρο της Ν.Δ. αλλά και από άλλους χώρους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή