Ο κ. Χρ. Βερελής και η γερμανική ΜΑΝ

Ο κ. Χρ. Βερελής και η γερμανική ΜΑΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εκ των στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ μόνον οι εν ενεργεία βουλευτές μπορούν να προεξοφλούν ότι θα είναι υποψήφιοι μαζί μας στις επικείμενες εκλογές». Με τη φράση αυτή σχολίασε χθες κορυφαίο στέλεχος της Ιπποκράτους τις πληροφορίες που θέλουν αρκετούς πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ -μεταξύ των οποίων και ο κ. Χρ. Βερελής- να προεξοφλούν την εκ νέου κάθοδό τους με την αξιωματική αντιπολίτευση. Σημειώνεται δε ότι το ίδιο στέλεχος παρέπεμπε την οριστική κρίση «όλων των στελεχών, πλην των βουλευτών» στην προσφάτως συσταθείσα σχετική Επιτροπή υπό τον κ. Γ. Ραγκούση, αλλά και στην εγκύκλιο που εκδόθηκε χθες από την Ιπποκράτους και στην οποία περιγράφονται τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν όσοι δηλώσουν υποψηφιότητα να κατέλθουν με το ΠΑΣΟΚ, η οποία σημειώνεται ότι δίδει μεταξύ άλλων βάρος «στην επιλογή νέων προσώπων με κύρος, που σηματοδοτούν με την παρουσία τους την ανανέωση και την προοπτική».

Το θέμα προσέλαβε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω χθεσινής δήλωσης του παραιτηθέντος βουλευτή κ. Χρ. Βερελή, ο οποίος με δημόσια επιστολή του προς τα ΜΜΕ άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι και πάλι παρών στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται δε ότι πρώην υπουργός «συνόδευσε» την επιστολή του με στοιχεία που ο ίδιος ζήτησε και «απέσπασε» από τη γερμανική Δικαιοσύνη και μέσω των οποίων εμφανίζεται να μην έχει καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο με τα λεωφορεία ΜΑΝ για το οποίο και παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας. Ερωτηθείς πάντως τόσο για τον κ. Βερελή, όσο και για άλλους πρώην υπουργούς (Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλος, Κουλούρης κ.ά.) ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου παρέπεμψε και εκείνος στην «επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή