Στη μάχη και οι Οικολόγοι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της 4ης Οκτωβρίου βρίσκονται οι Οικολόγοι Πράσινοι. Πρώτος στόχος είναι να καταρτισθούν σε εύθετο χρόνο τα ψηφοδέλτια και να εκλεγεί ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας. Μέχρι αύριο θα έχουν γνωστοποιηθεί στα συλλογικά όργανα του κόμματος οι προτάσεις από τις περιφερειακές και τοπικές οργανώσεις τα ονόματα όσων ενδιαφέρονται να είναι είτε υποψήφιοι βουλευτές είτε να στελεχώσουν τον προεκλογικό μηχανισμό του κόμματος. Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων θα έχει ολοκληρωθεί έως και την Παρασκευή, ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα εκλεγεί ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν, πιθανότατα, και τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών. Οπως επισημαίνουν στελέχη του κόμματος, στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν και προσωπικότητες γνωστότερες στο ευρύ κοινό. Επίσης, αναμένουν και βοήθεια στην εκστρατεία τους από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα.

Εν τω μεταξύ, αύριο οι Οικολόγοι Πράσινοι θα επισκεφθούν και τη 74η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι ο ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος. Θα τον συνοδεύουν τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας Γιάννα Κοντούλη και Γιώργος Παρασκευόπουλος. Μαζί τους θα είναι και αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, στην οποία θα συμμετέχει ο κ. Χρήστος Δουλκερίδης, υφυπουργός Οικισμού της περιφερειακής κυβέρνησης των Βρυξελλών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή