«Η πολιτική δεν είναι μόνο σκουρόχρωμα κοστούμια»

«Η πολιτική δεν είναι μόνο σκουρόχρωμα κοστούμια»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με καθημερινές ανακοινώσεις για νέες προσχωρήσεις πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας και σε αναζήτηση των προσώπων «που θα φέρουν στην πολιτική, εκείνους που της έχουν γυρίσει την πλάτη» πορεύεται ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του Γ. Καρατζαφέρη.

Χθες ανακοινώθηκε η προσχώρηση στο κόμμα των Ουρανίας Παπανδρέου και Μιχάλη Βετούλη, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος αναμένει τις επόμενες ημέρες για να δημοσιοποιήσει «ηχηρά ονόματα» που θα πλαισιώσουν το κόμμα.

Χθες, πάντως, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την αποδοχή της πρότασης που απηύθυνε στον πρώην ποδοσφαιριστή Γ. Ανατολάκη και στον Ηλία Ψινάκη. «Απευθύνθηκα σε κάποια πρόσωπα, έκανα διάλογο, δεν έχω καταλήξει πουθενά, ίσως η πρόταση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση» σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, επιμένοντας πάντως ότι «το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι ότι η πολιτική δεν είναι μόνο για τα σκουρόχρωμα κοστούμια. Είναι εγκληματικό να περιορίσουμε την πολιτική και τον κοινοβουλευτισμό μόνο για τους σοβαροφανείς».

Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος θα περιοδεύσει την Παρασκευή και το Σάββατο σε Ηλεία και Αρκαδία, εξέφρασε αισιοδοξία για αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΛΑΟΣ, σημειώνοντας ότι, ιστορικά, το κόμμα συγκεντρώνει ποσοστά διπλάσια από αυτά που εκτιμούν οι δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, απαντώντας στην πολεμική εκ μέρους της γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, επέμεινε στην προσπάθεια καλλιέργειας ήπιου προφίλ. «Οι κορώνες της κ. Παπαρήγα όπως και προχθές του κ. Καραμανλή δεν εξυπηρετούν το ήπιο πολιτικό κλίμα που πρέπει να έχουν οι εκλογές. Ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να βρίσει κανένα» σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή