Ο Καρατζαφέρης δεν αναμένει αυτοδυναμία

Ο Καρατζαφέρης δεν αναμένει αυτοδυναμία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως διέξοδο στην κρίση που σοβεί στο εσωτερικό της Ν.Δ. βλέπει εαυτόν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης. «Ισως είμαι μία διέξοδος γι’ αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει κιόλας μαζί τους», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, εκτιμώντας ότι ο κ. Καραμανλής θα αποχωρήσει από την ηγεσία μετά τις εκλογές. Παράλληλα, προέβλεψε ότι η επικείμενη κάλπη δεν θα δώσει αυτοδυναμία.

Χθες εξάλλου ανακοινώθηκε η συμμετοχή του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Γιώργου Ανατολάκη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στη Β΄ Πειραιώς, όχι όμως και η υποψηφιότητα του Ηλία Ψινάκη, η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματος. «Με τον κ. Ψινάκη διερευνήσαμε τη δυνατότητα της καθόδου του στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως της ιδέας δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις. Ο ΛΑΟΣ, επιμένει στην άποψή του για την προσέγγιση των μη πολιτικοποιημένων πολιτών, ιδιαιτέρως νεοτέρων ηλικιών με την επιστράτευση ατόμων που έχουν απήχηση σε αυτόν τον χώρο», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Ψινάκης είναι ένας gentleman…». Παράλληλα, δεν απέκλεισε την προσχώρηση και άλλων πολιτικών προσώπων στους συνδυασμούς του κόμματός του, κυρίως από το χώρο της Ν.Δ., οι οποίοι πάντως δεν θα υπερβαίνουν συνολικά τους 5-6. «Εχω την αίσθηση ότι η τελευταία μέρα, η επόμενη Τρίτη δηλαδή, θα κρύβει εκπλήξεις», σημείωσε υπαινικτικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης θα πραγματοποιήσει σήμερα περιοδεία στο νομό Ηλείας και θα ομιλήσει στον Πύργο ενώ αύριο θα επισκεφθεί την Αρκαδία και θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Τρίπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή