Ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Σπ. Φλογαΐτης

Ανέλαβε καθήκοντα ο κ. Σπ. Φλογαΐτης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθήκοντα υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών ανέλαβε από χθες ο καθηγητής κ. Σπύρος Φλογαΐτης, ο οποίος αντικαθιστά, για το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών. Ο κ. Παυλόπουλος στην ομιλία του εξήρε το κύρος και τη διαδρομή στον ακαδημαϊκό χώρο του κ. Φλογαΐτη.

«Υπενθυμίζω ότι ο κ. Φλογαΐτης ήταν ο υπηρεσιακός υπουργός στις εκλογές του 2007 και αυτή ακριβώς η εμπειρία είναι εκείνη η οποία του επιτρέπει, και με το κύρος που έχει και με την αντικειμενικότητα που τον διακρίνει, να φέρει στο ακέραιο αυτή την αποστολή», τόνισε. Ακόμη, ευχαρίστησε το προσωπικό του υπουργείου για τη συνεργασία, προσθέτοντας ότι όλα είναι σχεδόν έτοιμα για τη διεξαγωγή των εκλογών με τον καλύτερο τρόπο. Ζήτησε δε από τους εργαζόμενους να περιβάλουν τον υπηρεσιακό υπουργό με την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Φλογαΐτης επισήμανε ότι αποτελεί γι’ αυτόν ιδιαίτερη τιμή να είναι για δεύτερη φορά υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την τιμή αυτή. Επιπλέον, ευχαρίστησε τα κόμματα για την αποδοχή του ορισμού του και την υποστήριξη στο πρόσωπό του, προσθέτοντας ότι από την πλευρά του θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, με τη βοήθεια όλων των παραγόντων και του προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών, να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της θέσης, αναφέροντας ότι με την εμπειρία που διαθέτει από την προηγούμενη φορά η εκλογική διαδικασία είναι περισσότερο οικεία. Τέλος, ευχήθηκε στον κ. Παυλόπουλο καλή επιτυχία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή