Καθοριστικές τηλεμαχίες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νυν υπέρ πάντων ο, τηλεοπτικός, αγών. Σε αυτό το κλίμα κινούνται, ήδη, τα επιτελεία των δύο κομμάτων εξουσίας ενόψει των τηλεμαχιών που, για πρώτη φορά, αναμένεται να είναι δύο, μία με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων και μία με τη μονομαχία μεταξύ Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου. Οι λεπτομέρειες για τη νέα μορφή που θα έχουν οι τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις αναμένεται να καθορισθούν στην αυριανή συνάντηση της διακομματικής επιτροπής στη Βουλή. Η τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών των έξι κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Ευρωβουλή (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Οικολόγοι) αναμένεται, χρονικά, να προηγηθεί του τηλεοπτικού τετ-α-τετ των κ. Καραμανλή και Παπανδρέου.

Μοιάζει κοινή η διάθεση όλων των πλευρών να εγκαταλειφθεί το ισχύον αρτηριοσκληρωτικό και ανιαρό πλαίσιο των παράλληλων μονολόγων. Σαφώς ευκολότερη φαντάζει η προσπάθεια διαμόρφωσης ενός, τηλεοπτικά και πολιτικά, ενδιαφέροντος ντιμπέιτ μεταξύ των δύο μονομάχων, καθώς σε συνδυασμό με ένα περιορισμένο αριθμό δημοσιογράφων, και πάντως όχι μόνον από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, προσφέρεται για ουσιαστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο υποψήφιων πρωθυπουργών. Αρκεί οι ίδιοι και τα επιτελεία τους να το τολμήσουν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή