Δημοσκοπική ανάκαμψη αναμένουν οι Οικολόγοι

Δημοσκοπική ανάκαμψη αναμένουν οι Οικολόγοι

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την εκπνοή της προθεσμίας, αύριο, οι Οικολόγοι Πράσινοι πρόκειται να ανακοινώσουν τους συνδυασμούς των υποψηφίων τους σε ολόκληρη τη χώρα. Οι σχετικές διεργασίες για συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες έχουν ολοκληρωθεί. Την Κυριακή, και πάλι με την εκπνοή της προθεσμίας, αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος. Εν τω μεταξύ, σε έκτακτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, αποφασίσθηκε τους Οικολόγους Πράσινους να εκπροσωπήσει στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ο υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, Νίκος Χρυσόγελος.

Σχολιάζοντας τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν στις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν εξασφαλίζεται είσοδός τους στη Βουλή, τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων αναφέρουν ότι ουσιαστικά από την προσεχή Πέμπτη θα αρχίσει η εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, η εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα για προβολή των θέσεών τους και αναμένεται να αρχίσει να καταγράφεται η ανταπόκριση των πολιτών. Από την Πέμπτη θα αρχίσει και η διανομή του φυλλαδίου του κόμματος, ενώ και πάλι οι αφίσες που θα εκτυπωθούν θα είναι ολιγάριθμες, μόνο για τα περίπτερα που θα στηθούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Οσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στόχος είναι να συμπεριληφθούν σε αυτό άνθρωποι που έχουν διακριθεί για την ευαισθησία τους σε θέματα περιβάλλοντος και δικαιωμάτων. Μεταξύ των επικρατέστερων είναι η ηθοποιός κ. Λυδία Κονιόρδου, ενώ στο Επικρατείας θα συμπεριληφθεί και ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Μιχάλης Τρεμόπουλος, όχι όμως σε εκλόγιμη θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή