ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικρατείας ΛΑΟΣ και επίθεση για το ΕΣΥ

Και τυπικά οριστικοποιήθηκε χθες η τοποθέτηση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, πρέσβη Ιωάννη Κοραντή, ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ. Στη δεύτερη θέση του Επικρατείας βρίσκεται ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Κωνσταντίνος Σκανδαλάκης, και στην τρίτη ο ιατροδικαστής, Εμμανουήλ Νόνας. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας δεν υπήρξε κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής ή κάποια έκπληξη και οριστικοποιήθηκε η λίστα που λίγο έως πολύ είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες ημέρες. Το ενδεχόμενο μεταπήδησης την τελευταία στιγμή στο ΛΑΟΣ δυσαρεστημένων στελεχών της Ν.Δ., δεν επιβεβαιώθηκε.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το γενικό νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα». Αφού συνομίλησε με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων και περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, εξερχόμενος αναφέρθηκε σε σοβαρά προβλήματα στον χώρο της υγείας, όπου, όπως τόνισε, «πάσχουμε». «Είμαστε η χώρα με τα λιγότερα κρεβάτια εντατικής θεραπείας στην ΟΝΕ», επισήμανε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα.

Η προεκλογική εκστρατεία του ΛΑΟΣ θα συνεχισθεί με επίσκεψη του κ. Καρατζαφέρη στο Κιλκίς αύριο, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία.